Petunia: Krachtige crusher

Petunia staat sinds 2018 bekend als een geduchte tegenstander met een vernuftig ontwerp in de wereld van heavyweight ( 113,7KG) robot gevechten. Deze geavanceerde gevechtsmachine van het Nederlandse team P.CP (Pils Club PulverizeR) heeft zich bewezen in de arena van BattleBots, een competitie die de slimste, sterkste en meest creatieve vechtrobots van over de hele wereld samenbrengt. Dit artikel duikt in de technische specificaties, strategieën en prestaties die Petunia tot een opmerkelijke vechtrobot maken.

De tactiek van Petunia in de strijd is even divers als effectief. De robot maakt optimaal gebruik van zijn hydraulische bek, met ruim 15 ton bijtkracht, om tegenstanders vast te grijpen en ernstige schade toe te brengen.

De tactiek van Petunia in de strijd is even divers als effectief. De robot maakt optimaal gebruik van zijn hydraulische bek om tegenstanders vast te grijpen en ernstige schade toe te brengen. Door zijn tegenstanders te immobiliseren of cruciale componenten te beschadigen, kan Petunia gevechten domineren en controleren.

Scroll to Top