Ominous, unieke battlebot uit Nederland.

In de wereld van robotgevechten heeft Team Ominous uit Nederland een ware sensatie teweeggebracht met hun zwaargewicht titan: Ominous. Deze indrukwekkende machine heeft zijn kracht en behendigheid gedemonstreerd tijdens het zevende Wereldkampioenschap BattleBots, waar het debuteerde en de harten van fans en techniekliefhebbers wereldwijd veroverde. Hoewel Ominous eerder al zijn stalen vuist in de strijd wilde werpen tijdens de vijfde en zesde kampioenschappen, moesten deze ambities, door omstandigheden buiten hun controle, helaas op pauze worden gezet.

Maar wat maakt Ominous zo bijzonder? Het antwoord ligt in zijn unieke design en technologische finesse. Met een opvallende driehoekige vorm, die niet alleen voor een intimiderende uitstraling zorgt maar ook strategische voordelen biedt in de arena, breekt Ominous met de conventies. Aangedreven door drie omniewielen, is deze robot een meester in mobiliteit. Deze wielen stellen Ominous in staat om met een verbluffende behendigheid door de arena te bewegen – zijwaarts glijdend, en met gemak vooruit, achteruit en draaiend, als een danser op het slagveld.

Ominous heeft met hun creatie een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van de robotgevechten. Met elk gevecht toont Ominous de innovatie en het technische vernuft van zijn bouwers, en zet het de standaard hoger voor wat mogelijk is in de arena. Fans en tegenstanders kijken reikhalzend uit naar de volgende verschijning van deze Nederlandse juggernaut, klaar om te zien welke nieuwe tactieken en verrassingen Team Ominous in petto heeft.

Scroll to Top