Help ons; NIeuwe arena!

Hé, roboteers en botfans!

De Dutch Robot Games, een community-gedreven initiatief, organiseert sinds 2001 robotcompetities. Onze evenementen zijn gratis voor deelnemers en onze community biedt op verschillende manieren ondersteuning bij het ontwerpen en bouwen van robots. De afgelopen twintig jaar hebben we dezelfde arena in verschillende configuraties gebruikt. Met de huidige vooruitgang in de robottechnologie en de toenemende kinetische energie die vrijkomt, hebben we echter een upgrade nodig.

Ons plan is om een featherweight arena van 5,5 x 5,5 meter te bouwen met een bestaande trailer als basis. De uitklapbare constructie zorgt voor eenvoudig transport en montage. Deze nieuwe arena zal worden uitgerust met een Hardox-stalen vloer/zijkanten en dikke zijpanelen van polycarbonaat, waardoor het hoogste niveau van draagbare veiligheid wordt gegarandeerd. De trailer zal ook beschikken over geïntegreerde montage voor licht, geluid en schermen, waardoor de publiekservaring wordt verbeterd. Banners aan de boven- en onderkant van de arena bieden ruime maatwerk- en sponsormogelijkheden.

Momenteel zorgen de financieringen van zowel de Dutch Robot Games als de German Robot Association samen ervoor dat we kunnen beginnen, maar om de bouw van de arena te voltooien hebben we wat aanvullende financiering nodig. Wij geloven in de kracht van onze gemeenschap, dus we nemen contact met u op voor uw steun! Alle donaties worden dankbaar ontvangen, allemaal alvast bedankt!

Scroll to Top