robot wars

Robot Wars Sezoen 9 komt er aan!

Mocht je het nog niet gehoord hebben, Robot Wars Seizoen 9 wordt in december opgenomen! De inschrijvingen zijn vorige week gesloten en het is hopen dat er dit keer meer dan één Nederlands team mee mag doen!

Tags: 

Robot Wars: Nexit

Voor degene die aflevering twee van Robot Wars 2016 hebben gezien is het al duidelijk, voor de rest is dit wellicht een spoiler, maar het enige Nederlandse team is uitgeschakeld. Uitleg wat er gebeurde in dit filmpje:

Zelf een robot bouwen?

Wil je zelf een robot bouwen? Hier wat tips van Robot Wars, maar kijk ook gerust op ons forum voor meer hulp.

Robot Wars - Carbide vs Behemoth

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Robot Wars is een feit. En met 2 miljoen kijkers is het direct een hit. Een van de nieuwe veel belovende robots is Carbide.

Tags: 

Zondagavond, Robot Wars avond

Niet vergeten zondagavond, Robot Wars Avond! BBC2 21:00, en dit is de nieuwe trailer.

Tags: 

Sneak preview Robot Wars

Voor de mensen die niet kunnen wachten, vanavond was er op de BBC een klein stukje te zien van de eerste wedstrijd van aankomende zondag!

Tags: 

Robot Wars terug op TV

Na een afwezigheid ruim 12 jaar is dan eindelijk Robot Wars terug op TV. Dit voorjaar zijn er in Glasgow nieuwe opnames gemaakt van het ooit zo populaire tv programma. Vanaf zondag 24 juli zijn er op BBC2 zes afleveringen te zien waar gestreden wordt om de beker. De uitzendingen beginnen om 21:00 uur Nederlandse tijd. Dit jaar was er één Nederlands team aanwezig, team Kodox met hun robot Tough as Nails. Tough as Nails is te zien in de tweede aflevering op 31 juli, hieronder alvast een voorproefje en reisverslag.

Abonneren op RSS - robot wars