Pagina 1 van 1

Team ODT

Geplaatst: do apr 17, 2008 11:22 am
door team ODT
Tja, als ik het voorstel en het wordt ook gelijk gerealiseerd dan is het ook wel zo netjes dat ik er aan meedoe.... dus even snel.

Wie ben ik:
Mijn naam is Alexander Russchen, woon in Leeuwarden en verdien mijn geld met vormgeven en illustreren. Heb team ODT samen met goede vriend en destijds klasgenoot Arnoud Blom opgezet om mee te kunnen doen aan de eerste Dutch Robotwars. Arnoud helpt nog wel eens op evenementen maar tegenwoordig bouw ik mijn robots in mijn uppie.

Mijn team:
ODT hoor je uit te spreken als Oddity en is sneaky een toespeling op mijn bedrijfsnaam ART Oddities. Ben vooral fan van wedge shape robots met flippers dus de meeste team ODT robots zijn daarop gebaseerd.

Robot gevechten geschiedenis:
DRW I was een totaal drama voor ons, maar wel veel geleerd toen. En ik geloof dat we nog steeds het record voor grootste rookwolk hebben voor dat evenement. Gelukkig dat we het reserve team waren....
DRW II ging iets beter hoewel ik in mijn eerste gevecht gelijk mijn eigen robot moest uitschakelen. ODT zero vs V3 (clusterbot) Gelukkig ging het met ODT 0.33 (mijn deel van V3) een stuk beter.
Het jaar daarna zat ik officieel in WJ's zijn team toen Gravity zoveel succes had (ik had Subzero nog niet af) maar ik heb enkel een paar stukjes ijzer die gelast werden vastgehouden tijdens de bouw van die robot.
Verder heb ik nog wel eens mee gedaan aan dutchrobotgames events. Dit met wisselende succesen.

Actieve robots:
Momenteel heb ik een heavy Übervolt en een feather Gnarly die verbouwd worden. Prioriteit ligt alleen niet zo heel hoog op het moment.

Meer info:
Foto's van mijn robots kun je zien op: http://art-oddities.com/teamodt.html