Interface probleem.

Het forum voor alle technische vragen en antwoorden

Moderator: Moderators

Locked
User avatar
pepe
Posts: 681
Joined: Mon Oct 20, 2003 8:48 pm
Location: Apeldoorn

Interface probleem.

Post by pepe » Sun Feb 05, 2006 3:50 pm

Hoi allemaal,

Ik hoop dat iemand hier kan mij helpen, ik heb een probleem met de interface (technobots interface), als ik de heleboel aan doe de interface ga niet aan of val niet in failsafe, maar gebeurt iets heel raar de interface activeer het wapen wel, zonder dat ik de afstanbediening aan doe.

Als ik de RL in doe gaan de lampjes van de interface die sturen het wapen branden maar veders niks.

Ik heb al aan technobots een paar e-mail doorgestuurd maar hellaas geen antwoord.

Ik heb al een paar keer problemen gehad met de interface en ik woord al moe van, weet iemand van een goede interface waar ik kan twee 4qd pro 120 en het wapen aansluiting zonder zo veel moeite of iets te veranderen? En met failsafe.

Gr.

Pepe

User avatar
WJ
Posts: 1945
Joined: Mon Aug 04, 2003 7:35 am
Location: Leeuwarden
Contact:

Post by WJ » Sun Feb 05, 2006 6:16 pm

4QD = continu problemen.

User avatar
pepe
Posts: 681
Joined: Mon Oct 20, 2003 8:48 pm
Location: Apeldoorn

Post by pepe » Sun Feb 05, 2006 10:38 pm

Met 4qd ik heb geen probleem is de technobots imterface.

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5872
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Mon Feb 06, 2006 7:17 am

Ik zou je wapen op een bugs rc switch zetten, los van de technobots interface.
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

User avatar
pepe
Posts: 681
Joined: Mon Oct 20, 2003 8:48 pm
Location: Apeldoorn

Post by pepe » Mon Feb 06, 2006 5:59 pm

Leo dat zou wel kunnen, maar het hele ding rijdt niet op 1 dag na de andere wilt niks meer doen, ik heb de robot voor de laste keer gebruikt +/- 1 maand geleden, toen ik heb de flipper getest.

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5872
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Mon Feb 06, 2006 7:14 pm

Dan citeer ik WJ even:
WJ wrote:4QD = continu problemen.
Ik had exact hetzelfde probleem. 1 dag rijd hij nog prima, 1 week later doet ie niks meer.
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

User avatar
pepe
Posts: 681
Joined: Mon Oct 20, 2003 8:48 pm
Location: Apeldoorn

Post by pepe » Mon Feb 06, 2006 9:52 pm

Ik herhaal de 4qd zijn het probleem niet in mijn geval, de 4qd zijn niet aangesloten, is de interface de wilt niet doen.

User avatar
maddox
Posts: 3516
Joined: Thu Aug 14, 2003 11:06 pm
Location: Vilvoorde
Contact:

Post by maddox » Tue Feb 07, 2006 9:37 am

Als de 4QD's niet aangesloten zijn, en de Interface het niet doet...

Probeer eens met de 4QD's wel aangesloten.

Een klep alleen aansturen is geen enkel probleem.
Beter nu creperen, dan in de wars repareren.

User avatar
pepe
Posts: 681
Joined: Mon Oct 20, 2003 8:48 pm
Location: Apeldoorn

Post by pepe » Tue Feb 07, 2006 4:32 pm

Ik heb al geprobeerd met de 4Qd aangesloten en niet aangesloten, maar hier ga niet over de 4Qd.

Mijn probleem is de interface, als ik de RL in doe de interface maakt automatisch een brug na het wapen sturing van zij eigen voeding, en zij (de interface) ga niet aan, normaal als de interface goed werkt wanner ik de RL in doe ga de lamp van de failsafe aan en daarna wanner ik de afstandbediening aan doe ga dat lampje uit en brand een groene lamp, dat beteken dat krijgt een goede signaal van de zender, maar nu die is het geval niet.

De interface maakt zij zelfs een brug van zijn eigen voeding(apart voeding allen voor de interface en de zender) en activeert de relais van wapen en zijn gaat niet in failfase of wat dan ook

User avatar
pepe
Posts: 681
Joined: Mon Oct 20, 2003 8:48 pm
Location: Apeldoorn

Post by pepe » Tue Feb 07, 2006 7:40 pm

Weet iemand waar kan ik een goede interface met failsafe kopen waar ik kan de 4qd aansluiten als het is mogelijk met aansluiting voor 2 relais voor de bediening van het wapen of moet ik nog een apart printplaat hebben voor de bediening van het wapen?

Gr. pepe

User avatar
pepe
Posts: 681
Joined: Mon Oct 20, 2003 8:48 pm
Location: Apeldoorn

Post by pepe » Tue Feb 07, 2006 8:33 pm

S.V.P slotje op di topic ik heb besloten om virus te verkopen.

User avatar
Börge
Moderator
Posts: 668
Joined: Thu Jul 31, 2003 3:05 pm
Location: Delft
Contact:

Post by Börge » Tue Feb 07, 2006 8:45 pm

Wel een erg spontane beslissing, maar goed. Een slotje.
If I ever find my inner child I will shoot it.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests