Boek: Het bouwen van een robot

Regelmatig komt er bij ons op het forum de vraag: Hoe begin ik met het bouwen van een robot?

Ons forum staat vol met nuttige info, maar dit kan wellicht wat overweldigend zijn als starter. Vandaar dat er gewerkt is aan een boek waar alle belangrijke informatie instaat voor een beginnende bouwer. Het boek, het bouwen van een robot, legt voor een starter uit welke onderdelen er nodig zijn, waarvoor deze dienen en geeft aan wat een goedkope maar wel goede optie is.

Er worden in dit boek 4 gewichtsklasses behandelt, zodat er voor iedere geinteresseerde wel een klasse inzit waarin die kan beginnen met bouwen. Het boek bevalt veel foto’s en tekeningen om de techniek duidelijker te maken. Daarnaast kan er op het forum aan andere bouwers ook raad gevraagd worden. (Let er wel op dat er eerst via de search functie gekeken wordt of de vraag niet al eerder gesteld is en maakt niet onnodig nieuwe topics aan.)

Het boek wordt volledig in kleur geleverd met een ringband, zodat hij makkelijk open gelegd kan worden. De kosten voor het boek zijn € 8,00 excl. verzendkosten (€ 10,00 incl. verzendkosten binnen Nederland; € 11,00 incl. verzendkosten binnen Europa).

Is er interesse om het boek te bestellen, of zijn er nog vragen, dan kan er naar ons gemaild worden. Wilt u het boek bestellen, dan kunt u in deze mail uw naam, adres en aantal boeken neerzetten. Wij zulle u dan verdere informatie sturen over de betaling en levering. Het boek zal ook ter inzage en verkoop liggen tijdens evementen. Deze evementen zijn door het hele land, dus misschien binnenkort ook wel bij u in de buurt. Kijk voor meer informatie over de evementen op het forum.

Voor de meertalige bouwer is het boek van Riobotz een aanrader. Deze is te koop op o.a. Amazon, maar ook gratis te downloaden